FASTIGHETSSKÖTSEL / drift &  underhåll

VI TAR HAND OM FASTIGHETSSKÖTSELN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR SOM PRIVAT

OAVSETT OM DU ÄR PRIVATPERSON ELLER  FÖRENING SÅ TAR VI HAND OM ERAN FASTIGHET OCH GRÖNYTTEROMRÅDEN, SÅ SOM

GRÄSKLIPPNING., HÄCKKLIPPNING, SOPNING, SNÖSKOTTNING. RENSNING AV HÄNGRÄNNOR, NEDTAGNING AV ISTAPPAR, HETVATTENSPOLNING AV STENPARTIER, MURAR, UPPFARTER,  DRIFTTEKNISK UTRUSTNING M.M.  VI UTFÖR ÄVEN REPARATION AV  CYKELSTÄLL, STAKET, GRINDAR M.M.

KONTAKTA OSS SÅ TITTAR VI PÅ ERAT ÖNSKEMÅL OCH TAR FRAM EN OFFERT SKRÄDDARSYDD SPECIFIKT FÖR ERT BEHOV, ANTINGEN  PÅ ÅRSKONTRAKT ELLER EN ENSTAKA ENTREPRENAD. 

EN TRÄDGÅRD ELLER ETT GRÖNYTTEROMRÅDE KRÄVER KONTERNUELIG SKÖTSEL FÖR ATT VÄXA MÅ BRA  OCH SKÄNKA GLÄDJE OCH HARMONI
FÖR DE BOENDE. 
NÄR DU ANLITAR OSS SOM ERAN FASTIGHETSSKÖTARE HAR DU EN "ALLT I ETT" ENTREPRENÖR DÅ VÅRAN BREDD GÖR ATT NI INTE BEHÖVER MÅNGA OLIKA AKTÖRER FÖR FASTGHETENS SKÖTSEL. 

 

ÄVEN FÖR DIG SOM PRIAVTPERSON KAN ETT 

SKÖTSELAVTAL AV DIN TRÄDGÅRD  VARA EN BRA IDÉ
EFTERSOM DET OMFATTS AV RUTAVDRAG BETALAR DU ENDAST HALVA KOSTNADEN VILLKET KAN GE DIG LYXEN  ATT HA DIN EGNA FASTIGHETSSKÖTARE.
DU HAR KANSKE EN FUNKTIONSNEDSÄTTNING SOM GÖR DET SVÅRT MED SNÖSKOTTNINGEN ELLER KLIPPA GRÄSET. ELLER SÅ KANSKE DU HAR ETT ARBETE SOM UPPTAR ALL DIN DYRBARA TID?
LÅT OSS KOMMA MED EN OFFERT PÅ SÄSONGS ELLER ÅRSBASIS. DU VÄLJER DEN OMFATTNING DU VILL HA. OCH DIN TRÄDGÅRD ÄR I GODA HÄNDER!

DRIFT & UNDERHÅLL / FASTIGHETSTEKNIK

EN FASTIGHET BEHÖVER KONTINUERLIGT UNDERHÅLL FÖR ATT LEVERERA RÄTT MILJÖ TILL DE BOENDE  DÄR VENTILATIONEN ÄR AV STOR VIKT. VI HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET AV DRIFT OCH SKÖTSEL AV VENTILATIONSANLÄGGNINGAR. ALLT FRÅN SMÅ VILLAAGREGAT TILL STORA VENTILATIONSANLÄGGNINGAR . DÅ VENTILATIONEN ÄR DEN STÖRST KOSTNADSKRÄVANDE I DRIFTEN PÅ EN FASTIGHET ÄR DET AV STOR VIKT ATT DEN ÄR SERVAD OCH RÄTT UNDERHÅLLEN FÖR ATT LEVERERA RÄTT TRYCK OCH VÄRDEN FÖR EN SÅ KOSTNADSEFEKTIV DRIFT SOM MÖJLIGT. VÅR DRIFTTEKNIKER SERVAR ER VENTILTIONSANLÄGGNING SÅ DEN LEVERERAR RÄTT VÄRDEN FÖR ATT UPPRÄTTHÅLLA RÄTT INOMHUSKLIMAT OCH SER TILL ATT ER UNDERCENTRAL OCH FLÄKTSYSTEM LEVERERAR TILL BELÅTENHET.
SÅ VILL NI HA EN FASTIGHETSSKÖTARE SOM TÄCKER UPP ALLT I OCH KRING ER FASTIGHET TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG TILL OSS SÅ TITTAR VI PÅ ETT LÖPANDE SERVICE /UNDERHÅLLSKONTRAKT SKRÄDDARSYDD FÖR ER FASTIGHET OCH BEHOV.

VI UTFÖR REPARATIONER PÅ ERAT FLÄKTSYSTEM MED BLAND ANNAT BYTEN AV KILREP REMSKIVOR LAGERBYTEN, FILTERBYTEN STYR OCH REGLERTEKNISK UTRUTNING M,M KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR ERAN FÖRENING.